Miquel Ensenyat davant del debat de Política General: “És l’hora de la gestió i de la responsabilitat”

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha fet avui una crida a totes les formacions polítiques a “anar més enllà dels interessos partidistes” i encarar el Debat de Política General, que demà comença al Parlament com “una oportunitat per oferir solucions a l’altura de l’actual crisi sanitària, social i econòmica”. Segons Ensenyat “aquest és el debat més important dels últims temps. És el moment de la responsabilitat i de la gestió. No podem caure en l’autocomplaença ni tampoc en la critica destructiva”, ha assegurat.

D’acord amb el portaveu ecosobiranista, “des de MÉS encaram el debat amb ganes de debatre sobre les polítiques que s’han de dur a terme. Així, ha destacat que Des de MÉS “tenim moltes ganes de debatre sobre les polítiques de present i de futur”.

Amb tot, Ensenyat ha avançat que aprofitarà per fer valdre la presència de MÉS al Govern. “El debat ha de servir per a reforçar els compromisos dels Acords de Bellver. Per exemple, volem que quedi clar que cal apostar per la sanitat pública, l’educació o que cal lluitar contra el canvi climàtic. I el més important millorar el nostre finançament”, ha conclòs.