Miquel Àngel Contreras, nou coordinador de MÉS per Palma

El partit vol construir una organització que estigui a peu de carrer per aconseguir la continuïtat de les polítiques d’esquerres més enllà de 2019


Palma, 29 de novembre de 2017.- Miquel Àngel Contreras ha estat elegit per unanimitat de l’Assemblea nou coordinador de MÉS per Palma. L’elecció té com a objectiu donar el màxim d’eficiència a la feina de la formació tant a nivell intern com extern. Miquel Àngel Contreras ha participat activament durant aquesta legislatura a l’Assemblea, als diferents grups de treball de MÉS per Palma i al grup municipal. Actualment és assessor del Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi de l’Ajuntament de Palma.

El principal objectiu del nou coordinador és reforçar l’estructura organitzativa, per tal que MÉS per Palma esdevengui un partit més fort i cohesionat i amb una forta implantació tant a les institucions com al carrer. El nou coordinador reforçarà l’organització per augmentar el contacte directe amb la ciutadania, amb els grups socials i amb les entitats, així com la seva presència al carrer. També reforçarà la comunicació per arribar millor a la ciutadania i consolidar la batlia de Palma.

Per aconseguir aquests objectius MÉS per Palma implicarà tota la militància. Perquè la força de MÉS és la seva gent, el seu capital humà. El repte és aconseguir la continuïtat de les polítiques d’esquerres iniciades aquesta legislatura més enllà de les eleccions de 2019.