MÉS VOL PRESERVAR LA BONA IMATGE DEL PARLAMENT

Huertas té dret a defensar-se, però no a costa de degradació de la imatge de la institució


Des de MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca volem manifestar la nostra preocupació per la degradació de la imatge de la principal institució del nostre país, el Parlament de les Illes Balears, que es viu arran de l’expedient disciplinari intern de Podem a Xelo Huertas i la seva transcendència mediàtica i política.

En l’actual context social i polític, reiteram l’obligació que tenim de reforçar les polítiques progressistes amb vocació d’alternativa i de servir el poble, com miram de fer des dels Acords pel Canvi a les institucions de les Illes, uns acords i unes polítiques que també han de ser preservats de l’espectacle dels darrers dies.

Recordam a Xelo Huertas que la Presidenta del Parlament ho és en virtut dels Acords pel Canvi i de la majoria d’esquerres, i per tant consideram que és un fet greu que dimarts s’alineàs amb el PP en una de les votacions. Manifestam que Huertas té tot el dret a defensar-se, però que aquesta defensa no ho pot ser a costa de la degradació de la imatge de la principal institució del país, i per tant l’apel·lam a apartar-se de la Presidència.