MÉS proposa que l’Ajuntament de Palma dispensi 5 menjades diàries en el Servei d’Acollida Temporal

El regidor de MÉS per Palma insta a la regidora de Benestar a donar la cara pels treballadors municipals de Serveis Socials

Antoni Noguera afirma que l’Ajuntament de Palma ha d’ampliar urgentment les menjades que ofereix en el Servei d’Acollida temporal . El regidor explica que “les tres menjades que actualment se donen als usuaris són totalment insuficients. Demanam que s’ampliïn a 5 menjades diàries de forma immediata. Creiem important que els usuaris puguin disposar d’un berenar o fruita a migdia i un a l’horabaixa i que se’l puguin endur per anar a fer o cercar feina”.

A més, Noguera afirma que la regidora practica l’absentisme davant les problemàtiques de la seva àrea. “Instam a la regidora a donar explicacions clares, immediates i contundents sobre les qüestions que afecten als serveis municipals. I sobretot, volem que surti en defensa de la professionalitat del col·lectiu dels treballadors Servei Municipal de Serveis Socials que són un dels principals garants de la cohesió social de Palma”.