MÉS proposa a l’Assemblea de Batles donar suport a la moratòria per a les grans superfícies

Miquel Ensenyat, conseller del Grup MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Consell, ha manifestat que “hem d’apostar per enfortir el petit comerç com a motor de la nostra economia”.

La formació MÉS per Mallorca ha aconseguit que l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca tracti a la seva propera reunió donar suport a la moratòria per a les grans superfícies, arrel de la petició feta per Miquel Ensenyat a la mesa de l’assemblea. Aquesta petició sorgeix després de l’acord signat entre el Consell i el Govern per a l’elaboració d’un nou Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials.

Des del Grup MÉS per Mallorca recorden que aquesta moratòria neix amb l’objectiu d’evitar una allau de peticions per part de les grans superfícies a la nostra illa. En aquest sentit, Ensenyat ha manifestat que “hem d’apostar per enfortir el petit comerç com a motor de la nostra economia. Les grans superfícies no generen cap riquesa per a Mallorca ja que tots els beneficis surten cap a fora”.

MÉS per Mallorca recorda que ja va denunciar “l’electoralisme” de la posada en marxa, a només 4 mesos de les eleccions, d’aquest nou Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials i que des del seu grup han reclamat a l’equip de govern del PP del Consell la redacció d’aquest pla durant tota la present legislatura. També han lamentat que sigui a menys de 4 mesos de les eleccions quan Maria Salom i Bauzá es posen les piles.