MÉS presenta les seves propostes de resolució al ple del Consell de Mallorca

El grup de MÉS per Mallorca ha presentat avui les propostes de resolució, fruit del debat de política general de la institució. Aquest any, com a novetat, s’han presentat conjuntament amb tots els partits de govern

Avui, al ple del Consell, ha tingut lloc el debat de les propostes de resolució de la institució. Es tracta del debat del document amb les aportacions que fan els partits polítics per marcar les línies de feina a la institució.

"Aquestes propostes són les línies ideològiques i de feina fruit del debat i de la intervenció al debat de política general de la institució. Aquestes propostes reforcen la institució enfront de les polítiques del Partit Popular i de Ciudadanos. Les línies i les propostes presentades reforcen la idea d’un consell més fort socialment parlant, mediambientalment sostenible i molt més transparent i sobirà".

Les línies més rellevants de les propostes presentades són les que parlen de municipalisme, d’una Mallorca més justa i sobirana i també les que posen el seu èmfasis en les millores dels serveis cap a les persones.

En paraules de la Consellera de MÉS, Mercè Bujosa "es tracta d’unes millores per fer del Consell una institució d’autogovern útil per als ciutadans".