MÉS posa de manifest l’arbitrarietat i la ineficàcia del PP en la gestió del Port de Cala Bona

La formació MÉS per Son Servera assegura que són moltes les necessitats sense cobrir al moll i és per això que no s’entén la quantitat de 320.000 euros en un dragat superficial. Demanen els informes que justifiquin la inversió en el dragat del port davant l’opacitat informativa de Ports de les Illes Balears.

Des del grup MÉS per Son Servera volem posar de manifest l’arbitrarietat i la ineficàcia del PP en la gestió del Port de Cala Bona. Si fa mesos ens queixàvem i vàrem informar els afectats de les intencions privatitzadores dels gestors de Ports de les Illes Balears, aparcades de moment, ara el que es posa en evidència, avui dia, després d’uns mesos, són les mancances en el funcionament habitual de les instal·lacions portuàries.

Segons el portaveu local, Joan Massanet, aquesta deixadesa en la gestió del port contrasta amb les intencions de gastar 320.000 euros públics en unes obres de dragat tenint en compte la manca de serveis. Per això hem presentat, a través del Grup Parlamentari MÉS i el diputat David Abril, diferents preguntes i una sol·licitud d’informes a la Conselleria de Turisme i Ports de les Illes Balears com a organisme depenent del Govern, com ara:

- Informe tècnic que justifiqui les obres de dragat del Port, així com l’informe d’impacte ambiental d’aquestes.
- Quines són les intencions de Ports pel que fa al servei de grua del qual va notificar a la subcontracta fa més d’un any que li finalitzava la concessió i que encara no ha substituït, amb el perjudici que això suposa per als usuaris per la manca de servei actualment.
- Quan es pensa procedir a reparar el llum del far, avariat des de fa mesos cosa que posa en perill els usuaris davant possibles accidents.
- Quan pensa, Ports, posar en marxa la benzinera del moll, la qual mai ha estat en funcionament.

Des de MÉS per Son Servera lamentem que una infraestructura clau per al municipi com és el Port de Cala Bona, i amb les elevades taxes que paguen els usuaris i concessionaris del moll, doni un servei tan poc adequat enfora de les pretensions del PP d’anar de bon gestor. Per això exigim que els recursos es gestionin de manera correcta i responsable, ja que arreglar el conjunt de problemes i deficiències que té el Port de Cala Bona en aquests moments costaria menys del que hi ha pressupostat per a les obres de dragat.