MÉS per Sóller es presenta com “l’alternativa real de canvi davant l’absolutisme del PP de Simarro”

Un centenar de sollerics assisteixen a la crida constituent de la nova formació, que integra Entesa per Sóller, Progressistes per Sóller, Esquerra Republicana i persones que a títol individual s’afegeixen al projecte


Un centenar de persones han acudit aquest dijous a la crida per al procés constituent de MÉS per Sóller, la nova formació que integra Entesa per Sóller, Progressistes per Sóller, Esquerra Republicana i persones independents que a títol individual s’afegeixen al projecte.

El portaveu de MÉS per Sóller i regidor a l’Ajuntament, Jaume Servera, explica que l’objectiu de la trobada ha estat “posar en marxa el procés de constitució de MÉS per Sóller i fer visible la unió de forces de cara a les properes eleccions municipals”.

Servera afirma: “Ara per ara MÉS per Sóller és l’autèntica oposició al govern municipal del PP, i representam l’alternativa real de canvi davant l’absolutisme del PP de Carles Simarro”.

A la presentació ha assistit l’altra regidora de MÉS per Sóller, Catalina Esteva, així com representants de l’Executiva de MÉS per Mallorca encapçalats pels coportaveus, Biel Barceló i Fina Santiago.

Fa dos anys que els dos grups que ara integren MÉS per Sóller, Entesa i Progressistes, treballen plegats. Ara el projecte s’amplia amb la incorporació d’Esquerra Republicana i de persones independents. Amb l’acte d’aquest dijous també s’inaugurava el nou local de la formació.