MÉS per Sencelles es constitueix amb experiència i vocació de govern

Una seixantena de persones assistiren ahir divendres a la presentació de l’assemblea local de Sencelles, un projecte obert i participat, que deixa enrere les sigles dels Independents de Sencelles i Biniali-ISiB

MÉS per Mallorca continua creixent arreu dels municipis de l’illa amb la constitució de les assemblees locals, els òrgans de participació més propers que formen part del projecte d’esquerres, sobiranista i ecologista. Ahir al vespre va ser el torn de MÉS per Sencelles, que es va constituir en Assemblea local gràcies a l’impuls dels Independents de Sencelles i Biniali-ISiB, un partit que ja formava part de MÉS com a membre constituent des de l’octubre de 2013.

Ara, els Independents de Sencelles deixen enrere les sigles i s’obren a la participació de tots els veïnats i veïnades del municipi. Xesc Oliver, coordinador provisional de MÉS per Sencelles afirmà que “començam una nova etapa, tenim molta il·lusió i la volem contagiar-la a tothom. Tenim experiència en la gestió a l’ajuntament, però també ganes, empenta i molta energia per crear el millor projecte entre tots i totes”.

A l’acte hi varen assistir el coportaveu de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, el diputat al Parlament, David Abril, i la candidata a la llista del Parlament, Margalida Capellà. Tots tres varen destacar la necessitat d’augmentar la participació i millorar les eines de transparència per aconseguir implicar a tota la societat “per aconseguir el canvi que necessitam: treure el PP del govern, deixar enrere aquest govern nefast i retornar el futur robat a la gent”, afirmà Biel Barceló.

Barceló afegí que “no podem seguir suportant la repressió, les retallades d’un govern ignominiós amb greus dèries ideològiques. Necessitam una majoria d’esquerres per construir i fer créixer el projecte obert, participat i de futur de MÉS per Mallorca”.

Per la seva banda, el diputat David Abril explicà que “la corrupció sol és la punta de l’iceberg, davall hi ha tota una manera de fer política que gira l’esquena als ciutadans, basada en l’avarícia personal. Però nosaltres creiem que cada dia som més els qui volem recuperar la idea inicial de la política al servei de les persones, dels veïnats i veïnades”. Així mateix, Margalida Capellà insistí en la convicció de que “un altre futur és possible, però sol amb la implicació de tots i totes. Ningú és prescindible. Si no ens implicam totes en el canvi, aquesta societat va camí de ser cada vegada més injusta”.

La Comissió Permanent de MÉS per Sencelles, tot i que de forma provisional, està conformada per en Xesc Oliver com a coordinador, Toni Ramis com a portaveu, i Joan Colom com a secretari. Els vocals són Francina Roig, Joan Miquel Chacón i Joan Sans. L’objectiu de MÉS per Sencelles per a les properes setmanes és convocar les primeres assemblees obertes per constituir els grups de feina per a l’elaboració del programa i debatre sobre com s’escolliran els membres de la llista electoral municipi de cara als comicis del 24 maig.

A continuació us adjuntam unes imatges de l’acte.

Carpeta