Mes per sa pobla felicita a la conselleria de Medi Ambient per la neteja del torrent

Més per sa Pobla ha compartit les dades sobre la gestió dels torrents de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient que evidencien un gran contrast respecte la legislatura de Company

L’agrupació local Més per sa Pobla ha compartit, aquest dimecres 22, les dades referents a la gestió dels torrents, fortament criticada pel Partit Popular de Gabriel Company. En la publicació, els sobiranistes afirmen estar d’acord amb Company, concretament, amb les seves declaracions sobre la inundació per pluges el 2011. «No té cap sentit relacionar la gestió de Vidal amb les torrentades» sentencia Antoni Simó Tomàs, regidor a sa Pobla. La publicació, que ha estat compartida als perfils de Facebook i Twitter de l’agrupació, evidencia els canvis de “mirada” que han sofert els dirigents conservadors sobre la mateixa problemàtica. «Quan ell era conseller no deia el mateix, ara és incoherent», afegeix Simó.

Seguidament, les dades -que són de la Conselleria d’Agricultura- comparen els poc més de 450 mil euros que es destinaren a netejar torrents els dos darrers anys de legislatura passada amb els més de 2,5 milions durant els dos darrers de la legislatura de Vidal. No obstant, més enllà del ball de xifres, la dada més cridanera és la traducció en kilòmetres de torrent netejat/ previst de netejar en el mateix municipi pobler, on els conservadors més han abanderat la crítica a Medi Ambient. Més per sa Pobla «no entén» que hagin incidit en la neteja dels torrents quan durant tota la passada legislatura es netejaren 12 metres (0,12km) de torrent a sa Pobla, xifra que el Govern del Canvi ha transformat en 5,9 km.

PNG