MÉS per Porreres va presentar una moció per crear una comissió d’investigació sobre els empadronaments il.legals a l’Ajuntament de Porreres

La moció que reproduïm a continuació és el text que MÉS per Porreres va presentar al plenari d’ahir dilluns 26 de gener. La nostra proposta no va ser aprovada ja que l’equip de govern del Pi i el grup del PP hi varen votar en contra, el PSOE es va abstenir.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Porreres (el Pi) va demanar una rebaixa considerable del text de MÉS per Porreres. Finalment es va aprovar formar una comissió d’investigació només amb els vot del Pi tota l’oposició, amb MÉS, es va abstenir. El govern va presentar la moció per via d’urgència, fent valer la seva majoria absoluta, amb una important falta d’ètica.

MÉS per Porreres lamenta que la moció que presentà sobre la creació d’una comissió d’investigació en relació als empadronaments no hagi tengut els vots suficients (vots en contra del PI i PP i abstenció del PSOE) i que el PI aprofitant la situació i fent un abús de la seva majoria ha presentat una moció d’urgència amb un nou redactat.

Tot i això, cal destacar que gràcies a la pressió exercida per la moció de MÉS per Porreres, finalment es crearà una comissió d’investigació que aporti llum sobre els empadronaments irregulars.

Per al portaveu de MÉS per Porreres Joan Barceló “la comissió ha d’estar lliure de mans per investigar i s’ha d’aclarir el que ha passat, perquè no torni a passar". Barceló també afegeix que “sembla que algunes al·lusions de la nostra moció no agradaren gens al grup del Pi”. Ara, cal esperar l’aixecament del secret de sumari.

Documents adjunts