MÉS per Palma vol obrir als joves la pista esportiva i lúdica del Casal Joan Alcover

La coalició presenta una proposició perquè aquesta instal·lació municipal infrautilitzada pugui estar oberta per als joves durant els horabaixes

JPEG - 13 kB

MÉS per Palma ha registrat una proposició al ple que l’Ajuntament de Palma celebrarà el proper dijous 28 en relació a una demanda veïnal per tal que Cort habiliti espais juvenils públics disponibles a Ciutat.

El regidor Antoni Noguera considera que “és imprescindible, sobretot en un context de crisi econòmica com l’actual, que el consistori ajudi als joves d’aquesta ciutat per oferir-los espais públics on puguin practicar esport, organitzar activitats, etcètera”.

La coalició ecosobiranista afirma que la pista esportiva i lúdica del Casal Joan Alcover n’és el clar exemple d’un espai infrautlitzat i proposa que l’Ajuntament la posi a disposició dels joves perquè durant els horabaixes hi puguin accedir de forma lliure i gratuïta.

Noguera posa en valor la funció social i de prevenció de conflictes que pot tenir en alguns barris el fet d’oferir espais públics per als joves. Però també la gran ajuda que suposaria per a moltes famílies que passen per dificultats econòmiques per conciliar la vida laboral i familiar i que tenen problemes per afrontar les despeses d’activitats extraescolars.

Documents adjunts