MÉS per Palma regala al President d’EMAYA un calendari amb imatges de carrers plens de fems

Neus Truyol​ ​fa un compte enrere per treure la brutor de Palma,​"falten 5 mesos" ​

Avui matí, ​la regidora Neus Truyol ha registrat a l’Ajuntament de Palma un calendari per tal de fer-lo arribar al President d’EMAYA, Andreu Garau. ​Aquest obsequi és un "compte enrere perquè acabi aquesta legislatura i el PP surti de la direcció d’EMAYA, així el calendari acaba el mes de maig, darrer mes de PP" declara Truyol.

​"El PP de Cort i el senyor Garau ignoren la realitat i la brutorada que hi ha als barris i pobles de Palma, amb contenidors i papereres que vessen, fems per fora de contenidors, mobles i electrodomèstics, embalums...". El govern municipal actua d’esquenes i contra la gent, i té totalment abandonades moltes barriades i pobles, "Palma és molt més que la zona comercial del Centre" denuncia Truyol.

La reducció en la freqüència de la neteja i recollida, ​la reducció ​del nombre de personal d’EMAYA o ​la quasi inexistència dels ​policies de barri que puguin alertar d’aquests fets posen en evidència la mala gestió de Garau​.​ ​L’herència del PP a EMAYA està farcida d’exemples: empresa d’agència de col·locació del partit, contractació d’empreses irregulars, fracàs i malbaratament de diners de la recollida neumàtica,... "EMAYA és un exemple de com funciona el PP quan governa: corrupció i mal servei públic" comenta Truyol.

MÉS per Palma obsequia la direcció d’EMAYA amb un calendari amb imatges de la brutor arreu de la ciutat perquè "cada dia que arribin a l’oficina recordin la brutor que deixen. Volem fer visible el que ells volen invisibilitzar: brutor, deixadesa, abandó... això és el que regala el PP cada dia a Palma". Pere Garau, Camp Redó, Amanecer, Son Espanyolet, Camp d’en Serralta i Son Banya són els barris que il·lustren l’obsequi, "però evidentment són sols una mostra. Garau diu que és un gran gestor, mentre té Palma més bruta que mai" recorda la regidora.

Des de MÉS continuaran denunciant l​a brutor i ​els abocadors il·legals, que des de l’estiu ja ​en ​duen 22, encara que no esperen cap reacció per part de l’equip de Garau​,​ que es vanagloria d’una gestió impecable.

PDF - 772.1 kB
Calendari 2015 EMAYA