MÉS per Palma rebutja les polítiques racistes i trasllada a l’Ajuntament declarar a Trump persona non grata a Palma

Els militants i simpatitzants de MÉS defensen una Palma democràtica i oberta a tothom


L’Assemblea de MÉS per Palma rebutja la manera de governar de Donald Trump i trasllada a l’Ajuntament declarar a Trump persona non grata a Palma. Els militants i simpatitzants de MÉS per Palma consideren que les primeres mesures preses pel nou president dels Estats Units atempten contra la Declaració Universal dels Drets Humans i que la seva manera de fer política no té cabuda dins una societat democràtica i oberta.
Com a organització d’esquerres i ecologista consideram inacceptables tant les seves declaracions masclistes, xenòfobes, bel•licistes i negacionistes del canvi climàtic, com les accions que ja ha posat en marxa (construcció del Mur de Mèxic, prohibició de l’entrada de persones a Estats Units en funció de la seva religió o l’eliminació de pàgines webs amb dades sobre el canvi climàtic).
Com a ciutadans i ciutadanes de Palma defensam la convivència de gent de diferents religions i cultures que es produeix a la nostra ciutat i el dret d’aquestes persones a viure en pau i llibertat. A més, consideram la lluita per la plena igualtat entre homes i dones com a un principi bàsic de la nostra societat. Apostam, a més, per polítiques que garanteixin la plena cohesió social i el dret de tothom a gaudir d’una vida digna. Per últim, advocam també per un món plenament desmilitaritzat i per polítiques actives contra el canvi climàtic. En suma, consideram que la presidència de Donald Trump posa en perill els fonaments del nostre model de societat.