MÉS per Palma rebutja les paraules masclistes de Raimundo Amador i insta a Cort a no tornar a contractar-lo

La coalició ecosobiranista es fa ressò de les declaracions emeses pel músic flamenc en un mitjà de comunicació abans de la seva actuació a la Revetlla de Sant Sebastià

Raimundo Amador, en referència a les seves guitarres): “A veces me mosqueo y les doy, como con las mujeres, ¿sabes?”

MÉS per Palma considera necessari un pronunciament per part de l’Ajuntament de Palma en referència a les declaracions del músic andalús Raimundo Amador pronunciades dies abans de la celebració de la Revetlla de Sant Sebastià, a la qual va actuar, en un mitjà de comunicació local.

“Aquest personatge utilitza uns termes i un vocabulari molt masclista i demostra tenir una mentalitat de maltractador. És inacceptable que Palma li doni cobertura i li pagui ni un euro públic.” La regidora de MÉS a Cort, Neus Truyol, alerta que l’Ajuntament de Palma s’hauria de pronunciar en contra d’aquestes declaracions i anunciar que no tornarà a contractar-lo en el futur.

“No es pot consentir que un personatge que ha estat contractat per l’administració pública faci una apologia de la violència masclista amb tanta desvergonya”, afegeix Truyol. A més, el músic i artista flamenc va demostrar un desconeixement i falta de respecte per les festes en les quals anava a participar.

Cal recordar les paraules literals que Raimundo Amador va fer el passat dia 16 de gener en una entrevista a un mitjà de comunicació escrit en el marc de la celebració de la Revetlla de Sant Sebastià. En resposta al periodista que l’entrevistava i en referència a les seves guitarres, Amador va afirmar que “A veces me mosqueo y les doy, como con las mujeres, ¿sabes?” i a continuació i davant l’exclamació del periodista afegeix que “las gitanas también son masoquistas algunas veces”.

http://ocio.diariodemallorca.es/agenda/noticias/nws-261999-raimundo-amador-no-tengo-nada-preparado-que-revetla-festival-blues.html