MÉS per Palma presenta al·legacions al PEP del Jonquet per evitar la destrucció del BIC

Antoni Verger: “El PP es rendeix als especuladors per desfigurar el barri mariner, foradar el talús i augmentar alçades. És a dir, dinamitar la protecció que ofereix la declaració de Bé d’Interès Cultural”

El portaveu de MÉS per Palma ha registrat avui al·legacions al Pla Especial de Protecció del Jonquet ja que avui finalitza el termini d’exposició pública. Antoni Verger insisteix en què l’equip de govern de Cort està posant Es Jonquet en mans dels especuladors, malgrat aquest barri té des de la legislatura passada una declaració de BIC que el protegeix patrimonialment.

“Si el PEP del Jonquet segueix endavant, estam desfigurant un dels barris més emblemàtics de Ciutat, amb un valor patrimonial reconegut. El PP està regalant el Jonquet als especuladors que destruiran el barri, perquè el pla vulnera clarament la protecció de BIC. El projecte de Cort és incompatible amb el BIC, i el PP ho sap”, afirma Verger.

MÉS per Palma ha registrat les al·legacions on s’oposa a foradar el talús, a les dimensions de l’aparcament soterrani, a les agressions a la morfologia i tipologia de la trama urbana, especialment als solars del Mar i Terra i Rentadors, on es desfigura el traçat urbà i es vulnera la limitació d’alçades.

Documents adjunts