MÉS per Palma obrirà un gran eix cívic entre Pere Garau i Son Gotleu

“Volem una Palma a peu! Una ciutat oberta als vianants, amable i habitable”

Antoni Noguera i Neus Truyol, candidats a Cort, han dut a terme avui una representació de com seria aquest gran eix cívic i comercial

El candidat a la batlia Antoni Noguera ha exposat aquest diumenge migdia quin és el model de ciutat de MÉS per Palma. “Volem una ciutat amable i habitable, poder recuperar espais per als vianants, una Palma a peu! Per això plantejam la obertura d’un gran eix cívic que uneixi dos barris molt castigats per la crisi com són Pere Garau i Son Gotleu. Creiem que aquest nou espai obert als vianants ajudarà a revitalitzar la zona i crear un gran espai de convivència”.

MÉS per Palma aposta per convertir els carrers Francesc Manuel Herreros, Arquebisbe Aspàreg i Indalecio Prieto en un gran eix cívic i comercial. “També contemplam la possibilitat de continuar-lo fins a tocar a Avingudes, és a dir, el carrer Nuredduna, per tant connectar aquest gran eix cívic amb el centre”.

“Palma més habitable i més amable. Hem de guanyar espais dels cotxes per als vianants. Això significa construir una Palma més viva i moderna, que contribueixi a revitalitzar zones comercials i acabar amb el cementeri de comerços tancats que tenim ara mateix”.

Antoni Noguera ha explicat que una ciutat oberta als vianants també passa per una segona proposta: “cada obra a la trama urbana i cada nou carrer que es faci guanyarà un 30% més de voravia”.

A continuació us adjuntam dues imatges en les quals es pot visualitzar la diferència entre l’actual carrer Indalecio Prieto i la transformació que planteja MÉS per Palma: espais per als infants, bicicletes, vianants, etcètera. En definitiva, eixos cívics com a grans espais de convivència ciutadana.