MÉS per Palma insta a Cort a continuar amb la reparació dels fanals de Ciutat

Antoni Verger es fa ressò de denúncies ciutadanes per fanals en mal estat i insta a l’equip de govern a fer una revisió completa i urgent de tota la xarxa de Palma per motius de seguretat

El grup municipal MÉS reitera la necessitat de dur a terme una revisió completa dels fanals de Ciutat per evitar riscos i perills pels ciutadans. La setmana passada Antoni Verger va denunciar el mal estat d’uns fanals al carrer Reis Catòlics i el Passatge Son Real. “Estam satisfets perquè ja s’han reparat o substituït“, comenta Verger.

MÉS denuncia que Cort no pot actuar només a base de denúncies concretes. “El problema és general, s’estén a tota la ciutat, a tots els barris i pobles. Cort ha d’actuar i tenir aquest tema com a prioritari. És una qüestió de seguretat”.

Antoni Verger alerta que des de la denúncia de MÉS per Palma de la setmana passada, molts veïnats i veïnades han denunciat deficiències similars arreu de Ciutat. Es tracta de fanals que tenen els mecanismes elèctrics al descobert, i que per tant són un perill públic, i en altres casos són fanals deteriorats, rovellats, o que no funcionen. Se situen a zones tan diverses com Barri Foners, Son Ferriol, Polígon Son Castelló, Es Vivero, Carrer Marqués de la Sènia, arquitecte Gaspar Bennàsser, etcètera.