MÉS per Palma denuncia l’atac a la participació ciutadana del PP amb la seva gestió de l’Oficina del Defensor del Ciutadà

Antoni Noguera: “en aquests temps de crisi, els ciutadans haurien de tenir un servei imprescindible i independent com aquest”

El balanç de l’any 2013 demostra que ha disminuït notablement el nombre total d’atencions passant de 194 el 2012 a 103

La regidor de MÉS per Palma Antoni Noguera denuncia un cop i l’atac a la participació ciutadana de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma al no aconseguir proposar ni nombrar un Defensor del Ciutadà.

“La deixadesa del PP és alarmant i té unes conseqüències nefastes sobre els ciutadans que han deixat de confiar en aquest servei municipal. No tenen la voluntat política ni el consens per solucionar el problema de no tenir defensor del ciutadà. Un fet que és especialment greu en un context de crisi social i econòmica, ja que la ciutadania ha de tenir més a prop que mai aquest espai independent de l’administració local de protecció del ciutadà.”

A continuació us adjuntam l’informe sobre l’Estat de les reclamacions a l’oficina del Defensor de la Ciutadania de Palma a l’any 2013

Documents adjunts