MÉS per Palma denuncia el mal estat de manteniment dels imbornals de Ciutat

La regidora a Cort, Neus Truyol, alerta del perill d’inundacions que suposa per Palma tenir els imbornals bruts i en mal estat ara que s’acosta la temporada de pluges.

Neus Truyol: “Ara ens trobem davant els afectes de privatitzar un servei bàsic com és el del manteniment dels imbornals”.

MÉS per Palma ha denunciat avui el mal estat de manteniment i de neteja en què es troben els imbornals de Ciutat. La formació ecosobiranista lamenta que, ara que s’acosta la temporada de fortes pluges, l’empresa responsable del seu manteniment no sigui capaç de netejar les fulles i la brutor que taponen els imbornals conductes.

La regidora de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha recordat que el passat mes de maig EMAYA va privatitzar aquest servei per 128.520 euros anuals. Truyol ha assegurat que “ara ens trobem davant els afectes de privatitzar un servei bàsic com és el del manteniment dels imbornals”. La regidora ecosobiranista ha manifestat que des del seu grup han rebut vàries queixes de ciutadans i ciutadanes de Palma sobre el mal estat de manteniment dels imbornals de Ciutat.

Truyol ha criticat la “incompetència” d’EMAYA ja que no es preocupa de fer complir a les empreses que subcontracta les feines que se’ls han encomanat i pagat. “Tenim davant nosaltres un empresa de neteja i manteniment de Palma que és incapaç de vetllar pel bon estat de la nostra ciutat”, ha lamentat la regidora de MÉS per Palma.

Truyol ha criticat la “incompetència” d’EMAYA ja que no es preocupa de fer complir a les empreses que subcontracta les feines que se’ls han encomanat i pagat. “Tenim davant nosaltres una empresa municipal de neteja i manteniment de Palma dirigida per gent que és incapaç de vetllar pel bon estat de la nostra ciutat”, ha lamentat la regidora de MÉS per Palma. En tot cas, "EMAYA no pot tirar balons fora, és la responsable de que la xarxa estigui en bones condicions" apunta la regidora Neus Truyol.

En aquest sentit, Truyol ha finalitzat criticant “l’abandonament” que té la direcció d’EMAYA cap a Palma. “La ciutadania de Palma ens trobem una ciutat que de cada dia està més abandonada, bruta i en perill d’embós general”, ha criticat Neus Truyol.