MÉS per Palma celebra la 1ª Assemblea Ordinària

La coalició avança en la unificació orgànica de les estructures internes per tal de fer créixer el projecte de MÉS a nivell municipal

Ahir vespre la coalició ecosobiranista de Ciutat va celebrar la Primera Assemblea Ordinària de MÉS per Palma en la qual es van reunir un nombre important de militants i simpatitzants, tant dels partits que integren la coalició com els adherits a la coalició MÉS.

Aquesta primera reunió va servir per avançar i fer créixer el projecte de MÉS a nivell municipal i fer passes endavant en la unificació orgànica de la coalició, tal i com es va aprovar en l’Assemblea Constituent de MÉS celebrada el passat 26 d’octubre.

Els assistents van poder conèixer la feina dels grups de treball conjunts que ja hi ha en funcionament, Comunicació i Organització i Dinamització, així com plantejar noves fórmules per crear altres grups de feina que han de contribuir a enfortir les propostes de la coalició de Palma. També es van debatre els temes d’actualitat com són els Pressuposts 2014 de l’Ajuntament de Palma així com l’Ordenança Cívica, dos projectes que estan en tramitació actualment dins la institució municipal.

Tot plegat per posar en evidència que MÉS per Palma ha de seguir plantant cara al PP de Cort per tal d’aconseguir que les persones siguin la prioritat en les decisions que els hi afecten, que l’equip de govern sigui conscient i conseqüent amb la situació d’emergència social i per seguir presentant propostes que demostren que hi ha alternatives a la política econòmica i social del PP.