MÉS per Palma alerta de multitud de tanques publicitàries il·legals en sòl rústic

Antoni Verger denuncia que una empresa privada s’està lucrant gràcies a la inacció del govern de Cort que no fa complir l’Ordenança municipal de publicitat i la Llei de Directius d’Ordenació Territorial de Balears

El portaveu del grup MÉS a l’Ajuntament de Palma ha presentat una sol·licitud d’informació per tal de conèixer el nombre de tanques publicitàries que estan instal·lades arreu del municipi que sí tenen llicència. L’objectiu és constatar que moltes de les que estan generant un lucre per a l’empresa que les gestiona no tenen llicència ni abonen cap impost ni taxa municipal.

“Estem convençuts que moltes de les tanques publicitàries que hi ha arreu de Palma, sobretot en sòl rústic, no tenen llicència. I temem que el PP de Cort, en comptes de fer complir les normes, les vol regularitzar”. Antoni Verger denuncia que aprofitant il·legalment el domini públic, i amb el consentiment per inacció de l’equip de govern de Cort, una empresa privada està obtenint un rendiment econòmic il·lícit.

És per això que, a més de la sol·licitud d’informació, el grup MÉS s’ha personat en l’expedient de disciplina urbanístic en relació a l’ordre de retirada i demolició de les tanques del Carnatge, ja denunciades pel GOB el 2009.

En aquest sentit, Antoni Verger recorda la denúncia davant la Junta Electoral Provincial de la setmana passada a través de la qual MÉS per Palma alertava de la col·locació d’una publicitat electoral del Partit Popular en una tanca situada al Camí de Can Pastilla, a les immediacions de la zona protegida del Carnatge.

Us adjuntam dues imatges d’aquestes tanques il·legals a Can Pastilla.

Carpeta