MÉS per Palma programa més de 30 sortides als barris en els propers 3 mesos

El projecte municipal reprèn la campanya “Palma, barri a barri” avui a Santa Catalina per obrir les propostes a la ciutadania, reunir-se amb els veïnats i animar a tothom a participar de les Primàries de MÉS

MÉS per Palma reinicia la campanya que ha d’aribar a tots els barris i pobles de Ciutat per difondre i impulsar un projecte polític que lluita per una Palma més justa i més habitable, i sobretot, per reunir-se amb entitats i persones que vulguin aportar idees i propostes.

Durant els propers 3 mesos, els regidors i un grup de militants i voluntaris muntaran una taula informativa a gairebé tots barris i pobles de Palma. També s’estan organitzant sortides culturals, que en edicions anteriors han tingut un èxit de participació molt important. Així com també, activitats més festives i tradicionals. En total més de 30 activitats.

Avui és el sus d’aquest represa de la campanya “Palma, barri a barri” i es durà a terme a Santa Catalina, a la plaça Progrés, a partir de les 17:30 hores.

Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, destaca que la importància de trepitjar carrer, compartir i xerrar amb els ciutadans dels problemes que afecten a Palma, a la política i a la societat. “Hi ha moltes necessitats als barris i moltes famílies estan en una situació molt delicada. Volem escoltar directament les propostes i les queixes de la gent per millorar la ciutat. Per això, ens hem proposat arribar a tots els barris i pobles de Palma”. Està previst visitar barris i pobles com són Plaça de Toros, Son Dameto, Son Espanyolet, el Terreno, Foners/Ses Veles, Can Pastilla, Bons Aires, Amanecer, etcètera.

MÉS per Palma organitza aquestes sortides i activitats en el marc del procés d’eleccions Primàries que ha de servir per escollir el 100% de la llista electoral municipal. “Volem que molta gent participi de les Primàries, es presentin i votin. La democràcia és de tots i MÉS vol ser un instrument de participació directa de la ciutadania progressista que estima Mallorca. La manca de legitimitat democràtica de les institucions només es combat amb participació i més participació”.

En aquest sentit, també es farà difusió del procés d’elaboració del programa electoral que ja està en marxa. De moment MÉS per Palma ja ha mantingut reunions amb més de 30 entitats i 300 persones, “però volem que sigui encara més participat”.