MÉS per Palma a disposició de l’Oficina de la Defensora de la Ciutadania

El grup municipal s’ha reunit amb Anna Moilanen per conèixer de primera mà el pla de feina de la Defensora


El grup municipal de MÉS per Palma s’ha reunit amb la Defensora de la Ciutadania, Anna Moilanen, com a primera presa de contacte per expressar la predisposició de treballar cap a una mateixa línia, per garantir els principis de proximitat, transparència i participació de la ciutadania. La regidora Neus Truyol ha destacat que Anna Moilanen té el suport de MÉS per Palma i "t’encoratjam amb aquest recorregut, ja que la Defensora de la Ciutadania és una figura estratègica per salvaguardar els drets i les llibertats dels ciutadans i ciutadanes".
Durant la trobada, els membres del grup municipal de MÉS per Palma han expressat la seva disposició a treballar de manera col·laborativa amb l’Oficina de la Defensora de la Ciutadania per atendre a les necessitats i problemàtiques de la ciutadania.
El principal objectiu de l’Oficina és "garantir els drets humans i llibertats i vetllar per la bona convivència de tots els ciutadans i ciutadanes de Palma", va insistir Moilanen. Per això, "som el canal de diàleg, estudi i seguiment dels problemes que viu la ciutadania davant de l’Administració municipal", va afegir la Defensora.
MÉS per Palma creiem que "l’Ajuntament de Palma ara sí que compta amb una Oficina de la Defensora de la Ciutadania com toca", ha destacat Truyol, ja que des de la mort del primer Defensor, Miquel Lladó, el febrer del 2012, el lloc del titular de l’Oficina estava vacant. Durant aquests anys, emperò, el servei ha seguit en marxa, atenent totes aquelles necessitats plantejades per la ciutadania. "Agraïm a tot el personal de l’Oficina del Defensor de la Ciutadania la feina feta en aquests quatre anys. Ara, amb Anna Moilanen al capdavant, encaram aquesta nova etapa per garantir els drets i les llibertats de tots els ciutadans i ciutadanes", ha expressat Truyol.