MÉS per Mancor proclama Guillem Villalonga candidat a batle: “governarem i canviarem Mancor”

Biel Barceló i Miquel Ensenyat assisteixen a l’acte celebrat a la sala d’exposicions de l’Ajuntament amb una gran assistència de públic


MÉS per Mancor ha presentat aquest dissabte la candidatura amb la qual pretén assolir la Batlia de Mancor de la Vall i posar fi a 5 legislatures de majoria absoluta del PP. En un acte amb una gran assistència de públic i amb molta il·lusió, Guillem Villalonga ha estat presentat com a candidat a batle. Villalonga encapçala un grup de 14 persones on destaca la combinació d’experiència i joventut.

L’objectiu de MÉS per Mancor és fer un programa de Govern en què es convidarà a participar a la ciutadania i a totes les entitats del poble: “El programa el fareu vosaltres, amb les vostres propostes per canviar Mancor, i no serà un programa electoral, sinó un programa de Govern”, ha dit el candidat proclamat davant el públic assistent.

L’acte ha comptat amb la participació del candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i el candidat a la Presidència del Consell, Miquel Ensenyat. Barceló ha explicat: “Ens presentam per liderar el canvi que necessita aquesta terra, per canviar el model econòmic per poder generar prosperitat compartida i expectatives de futur per a tothom”.

Els membres de la candidatura de MÉS per Mancor són: Guillem Villalonga Ramonell, Joana Maria Alba Mateu, Xavier Pujadas, Pilar Ponce, Juan Ramon Villalonga, Joan Ramon Vallori, Margalida Rotger, Antònia Martorell Martorell, Biel Martorell Martorell, Oliva Delgado, Miquel Gallardo, Teresa Fontanet, Manuel Gil Castelló (Xenxo) i Lola Romero.