MÉS per Manacor fa una crida per constituir el projecte que transformarà la capital de Llevant

Els regidors Miquel Oliver i Sebastià Gaià han presentat avui l’assemblea constituent que es celebrarà el proper dissabte 31 de gener a partir de les 11 hores a la sala de baix del Teatre de Manacor.

Els regidors de l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Gaià i Miquel Oliver, juntament amb els candidats de MÉS per Mallorca al Consell, Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver, han presentat en roda de premsa l’assemblea constituent de MÉS per Manacor la qual tindrà lloc el proper dissabte a partir de les 11 hores.

Miquel Oliver ha convidat a “tota la ciutadania de Manacor” a participar d’aquest projecte “per tal de dissenyar el Manacor que totes i tots volem i fer possible un canvi al consistori municipal”. Oliver ha dit que a l’assemblea del proper dissabte s’aprofitarà per elegir el cap de llista de MÉS per Manacor de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.

En aquest mateix sentit, el regidor Sebastià Gaià ha assegurat que “MÉS per Manacor és un projecte obert on hi poden participar tots els moviments, entitats i persones de la nostra ciutat”. “Ara més que mai necessitam gent amb ganes de fer feina pel nostre municipi”, ha conclòs Gaià.

Per la seva part, el candidat de MÉS al Consell, Miquel Ensenyat, ha manifestat que “MÉS per Mallorca és un espai ample i obert on totes les persones que volen treballar per transformar el seu municipi i la seva illa hi tenen cabuda”.