MÉS per Mallorca s’adhereix al manifest “Tots Junts” per demanar consensos en favor de la recuperació

Tots els partits democràtics han signat el manifest, que contempla consensos com la defensa del medi ambient i l’ocupació en l’etapa de sortida de la pandèmia

MÉS per Mallorca ha estat present a la signatura del manifest “Tots Junts”, impulsat per la Fundació Forteza-Rey i signat per tots els partits polítics democràtics. El diputat Joan Mas ‘Collet’ ha acudit aquest divendres al Palau de Congressos de Palma a escenificar en un acte l’adhesió dels ecosobiranistes.

El manifest “Tots Junts” reivindica la unitat dels partits polítics de les Illes Balears per, “des de posicions ideològiques diferents”, es pugui “superar la crisi més gran sanitària i econòmica que pateix la nostra terra des de fa dècades”. El text també recull conceptes tan importants per a MÉS com la defensa del medi ambient i la recuperació sostenible, així com la protecció de l’ocupació i la diversificació econòmica.

El diputat Joan Mas ‘Collet’, present a l’acte, ha defensat que “és important trobar un mínim comú denominador que ens permeti fer feina en favor de la ciutadania i trobar una sortida ràpida i justa a l’actual crisi sanitària provocada per la covid-19”.