MÉS per Mallorca reservarà llocs a les llistes del Parlament i Consell per a Esquerra

La proposta de l’executiva ha estat ratificada a l’assemblea celebrada aquest dimecres.


La militància de MÉS per Mallorca ha aprovat aquest dimecres en assemblea la proposta de l’executiva de reservar llocs a les llistes per a Esquerra. 126 persones han assistit a l’assemblea celebrada al CEIP Aina Moll de Palma, de les quals 117 han donat suport a la proposta, 9 s’han abstingut i cap ha votat en contra.

Segons aquest acord, defensat per Alice Weber i Lluís Apesteguia, es reservarà a Esquerra els llocs 8è (home), 15è (dona) i 24è (home) a la candidatura al Consell de Mallorca, i el 6è (dona), 15è (home) i 24è (dona) a la candidatura al Parlament de les Illes Balears, a més d’un lloc a les anomenades "posicions d’honor" a cada llista.

Així, MÉS per Mallorca i Esquerra concorreran junts a les eleccions al Consell de Mallorca i al Parlament el proper 26 de maig de 2019 per seguir sumant forces i aconseguir una Mallorca més justa, més lliure, més igualitària i més sostenible.

La coordinadora de la formació ecosobiranista, Bel Busquets, ha afirmat que “aquest és un acord polític que constata la voluntat de MÉS per Mallorca d’ampliar el projecte, ja sigui amb persones independents o amb altres formacions”. En la mateixa línia ha parlat el coordinador Guillem Balboa, que ha assegurat que "la decisió d’anar plegats amb Esquerra al Parlament i al Consell és una aposta per seguir treballant i sumant per una Mallorca més justa socialment, sostenible, feminista i sobirana”.