MÉS per Mallorca registra una PNL per reprovar el líder del PP

David Abril: "Les paraules de Biel Company destil·len masclisme i provincianisme i són un vergonyós menyspreu als ciutadans de les Illes Balears i als seus representants"


"El líder del PP a les Illes Balears, Biel Company ha de ser reprovat no només pels seus silencis al Parlament, sinó sobretot per les declaracions que va fer aquest cap de setmana i l’actitud de menyspreus als ciutadans de les Illes Balears i als seus representants", ha assenyalat avui el coordinador de MÉS per Mallorca. El Partit Popular va celebrar els seus congressos a Mallorca i Menorca, amb l’assistència en el cas del primer del President del govern d’Espanya, Mariano Rajoy, qui va descartar qualsevol possibilitat de reunir-se amb la Presidenta del Govern de les Illes Balears.

El president del partit a Balears, Gabriel Company, va fins i tot atrevir-se a bravejar en el mateix congrés del menyspreu que el Sr. Rajoy hauria de proferir a la Sra. Armengol: "No pierdas ni un minuto con Armengol, tú a lo tuyo y ya nos encargaremos nosotros de ella". Unes paraules que a més de destil·lar masclisme i provincianisme, representen un vergonyós menyspreu no sols a la presidenta del Govern, i els representants institucionals de la nostra Comunitat, sinó al conjunt de la ciutadania de les Illes, que constatam com per al PP la prioritat no és la nostra terra ni la millora de les condicions de vida dels seus habitants, sinó el mateix PP.

De fet, l’anunci de l’increment del descompte en el transport per a residents fins al 75%, en coherència amb les negociacions iniciades al Congrés amb diputats de les Canàries per a l’aprovació dels Pressuposts Generals de l’Estat, es va fer no en un marc institucional ni de diàleg entre administracions, sinó en el congrés del PP celebrat a Inca. Un insult, quan el dret a la mobilitat dels illencs és una qüestió d’estat per a totes les Illes i les seves institucions, i quan només fa unes setmanes que el PP va impedir la tramitació del projecte de llei de tarifa màxima per als vols a la Mesa del Congrés dels diputats, a pesar de la unanimitat existent en aquest parlament al respecte.

Per tot això MÉS per Mallorca, registra una Proposició No de Llei on diu :

"El Parlament de les Illes Balears reprova el diputat Gabriel Company, per les seves manifestacions de menyspreu al conjunt de la ciutadania de les Illes Balears i els seus representants"