MÉS per Mallorca reclama un millor finançament per als ajuntaments per garantir el dret i la qualitat dels serveis que mereixen els ciutadans

L’Assemblea de batles, batlesses, regidors i regidores ha aprovat avui una declaració municipalista en contra de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local

Avui dematí els batles, batlesses, regidors i regidores de MÉS per Mallorca s’ha trobat a Inca per analitzar els detalls i la gravetat de l’aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local. Els assistents han coincidit en valorar que la seva aplicació suposarà un atac directe a les competències dels ajuntaments amb el doble objectiu que persegueix el PP: recentralitzar el poder de les administracions i de retallar econòmicament drets i serveis bàsics.

L’assemblea ha aprovat una declaració per tal de manifestar que tots els representants municipals de la coalició s’oposen frontalment a una llei promoguda per un PP que governa obsessionat per prioritzar els interessos econòmics per damunt de les necessitats i els drets de les persones.

La gravetat de l’aplicació de la llei suposarà un perjudici directe en el dret a l’accés i a la qualitat dels serveis que presta l’administració local, la més pròxima als ciutadans. Per això, els representants municipals de MÉS per Mallorca afirmen en aquest manifest que la solució passa per millorar el finançament estatal cap als ajuntaments per poder resoldre la dotació escassa i gairebé sempre insuficient dels serveis que ofereixen.

A continuació us adjuntam la declaració mencionada així com una imatge dels assistents.

Documents adjunts