MÉS per Mallorca ratifica la incorporació d’Esquerra i dels Independents per Sta. Margalida

L’Assemblea Oberta de la formació debat els reglaments de primàries obertes i d’incompatibilitats


L’Assemblea Oberta de MÉS per Mallorca ha començat a les 9.30 hores a l’auditori de Ses Cases des Mestres, de Santa Maria, amb un record pel company Sebastià Serra, mort recentment. El primer punt de l’ordre del dia ha estat la incorporació d’Esquerra Republicana-Mallorca i dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra al projecte.

El coordinador general de la formació, Biel Barceló, ha presentat la incorporació de les dues formacions com una fita important en el procés de creixement de MÉS per Mallorca: “anam sumant l’esquerra sobiranista i l’esquerra transformadora, per ser alternativa al bipartidisme”.

Joan Lladó, president d’Esquerra Republicana-Mallorca ha afirmat: “és l’hora d’unir, construir la fraternitat, reclamar la igualtat i proclamar la llibertat”. I el president dels Independents per Santa Margalida i batle del municipi, Antoni Reus, ha dit: “volem participar del canvi necessari, i pensam que MÉS per Mallorca va en la bona direcció per treure en Bauzá del Consolat i poder aplicar polítiques progressistes en aquest país”.

D’altra banda, a l’Assemblea Oberta de MÉS per Mallorca també s’ha llegit un manifest sobre la vaga de fam iniciada fa un mes pel professor Jaume Sastre per reclamar al president Bauzá que dialogui amb els docents per tractar de solucionar el conflicte educatiu. El manifest afirma: “exigim al president Bauzá que amb la seva manca d’esperit negociador està posant en perill la vida del professor Jaume Sastre”.

En aquests moments es debaten els reglaments de les primàries obertes per a les eleccions al Parlament i al Consell de l’any vinent, i el reglament d’incompatibilitats i limitació de mandats. Està prevista que l’Assemblea acabi entre les 14.00 i les 15.00 hores.

Documents adjunts