MÉS per Mallorca obre el Parlament als ciutadans

Els coportaveus Biel Barceló i Fina Santiago reben la primera visita de l’activitat #ParlamentObert, en què els ciutadans debaten amb els diputats sobre qüestions d’actualitat política


Aquest dijous s’ha celebrat la primera visita guiada al Parlament en el marc del programa #ParlamentObert, en què MÉS per Mallorca obre la cambra als ciutadans que la vulguin conèixer i que vulguin debatre amb els diputats i diputades del Grup MÉS sobre qüestions d’actualitat política.

Els assistents a aquesta primera visita han pogut comentar amb els coportaveus de la coalició i diputats, Biel Barceló i Fina Santiago, qüestions com ara la política educativa del Govern Bauzá, la participació ciutadana, la llei electoral, el futur laboral dels joves o la relació entre política i mitjans de comunicació, entre d’altres.

L’activitat es desenvoluparà amb una freqüència mensual. La propera visita del #ParlamentObert serà el mes de gener, una vegada passat el debat sobre els Pressuposts Generals de la CAIB.

1 Missatge

  • 22 de novembre de 2013 21:44
    MÉS per Mallorca obre el Parlament als ciutadans , per  Pep Ferriol

    Varem tenir la sort de poder assistir la meva dona i jo. Només dir-vos que val la pena, la visita al Parlament. Aprofitau l’oportunitat.
    Pep Ferriol i Margalida Quetglas.