MÉS per MALLORCA NO VEU MOTIUS PER PROTEGIR SA FEIXINA

Els representants ecosobiranistes al Consell dimarts que ve no votarà cap tipus de protecció al monument feixista


"Si a sa Feixina no hi ha hagut canvis des del 2015, el normal és tornar a votar en el mateix sentit que llavors, un vot que també va ser avalat pels tècnics: que sa Feixina no té cap element ni característica que en motivi cap tipus de protecció", ha afirmat el conseller de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia.

Des de la formació ecosobiranista reconeixen que l’informe jurídic, que no patrimonial, de la ponència tècnica que es va aprovar ahir va en sentit contrari. Segons ha afirmat Apesteguia "aquesta ponència ens mereix, com a mínim, el mateix respecte que la que va tenir lloc el desembre del 2015".

Dimarts que ve la Comissió ha tenir en compte els diferents informes que s’han aprovat en relació a Sa Feixina i prendre una determinació que s’elevarà al ple dia 13 de juliol.

"Reiteram el nostre compromís polític de no votar en cap cas cap tipus de protecció en el monòlit feixista de Sa Feixina. Cal recordar que l’informe patrimonial del 2015 es va aprovar amb 12 vots a favor i aquest darrer amb 5, és a dir amb més abstencions que vots a favor. "La solidesa de l’informe tècnic de desembre del 2015 per a nosaltres és substantiva. Això sí nosaltres tindrem en compte l’opinió de qualsevol dels tècnics", ha assenyalat Apesteguia.