MÉS per Mallorca no assistirà a la roda de premsa de presentació de la web del Codi Ètic

Joan Font denuncia que “l’equip de govern de Maria Salom incompleix el Codi Ètic dia rere dia. Per aquest fet MÉS per Mallorca no participarà al ‘paripé’ de demà”.

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha anunciat avui que el seu grup no assistirà a la presentació de la plana web del Codi Ètic i de Bon Govern del Consell de Mallorca ja que “l’equip de govern del PP incompleix constantment aquest acord aprovat per unanimitat al ple”.

Segons ha explicat Font, el govern encapçalat per Maria Salom no compleix amb els terminis estipulats per fer arribar documentació als grups de la oposició, no ha presentat encara les seves declaracions de bens i activitats, té preguntes escrites pendents de contestar des de fa més d’un any, i “per rentar la seva mala imatge, posen en marxa la plana web del Codi Ètic 9 mesos després de la seva aprovació”.

Font ha acabat denunciant que “la roda de premsa de demà no és més que un simple ‘paripé’ i per aquest motiu MÉS per Mallorca no hi participarà”.

1 Missatge

 • 4 de febrer de 2014 19:24
  MÉS per Mallorca no assistirà a la roda de premsa de presentació de la web del Codi Ètic , per  codi no etic de l’intrasparencia+

  Me pareix molt be aquesta decisio,abans de publicar es codi etic per part de l’equip de govern del consell de mallorca es fa una neteja i els serveis que no interesan publicarlos per esser particulars o de partit no surten,tot amb el beneplacit del gabinet de protocol.
  A.si mateix divendres 30 gener quan es va publica al diario de mallorca la noticia dels cotxes oficials varen demana per dins l’institucio, qui va filtrar l’informacio al diario de mallorca,cercant el posible topo per prendre mesures,tambe han demanat informacio dels serveis fets en la anterior legislatura,sobre tot damunt de joan font i maria lluisa mascaro.
  Dema despres de la roda de prensa i segon lo que digui la presidenta lis fare arribar informacio contrastada que faria bota a qualque membre del govern.
  QUE NO ENGANYN AL CIUTADA MES.GRACIES