MÉS per Mallorca intensifica la campanya de Primàries amb un vídeo

Fina Santaigo i Antoni Verger han presentat avui el vídeo que anima a la participació de totes les persones a fer política i a participar de les Primàries Per Mallorca

“Tu pots ser candidata” és el títol del vídeo que avui MÉS per Mallorca llença a les xarxes i que es pot visualitzar a través del Canal del Youtube i del Facebook de MÉS per Mallorca.

Fina Santiago, coportaveu de MÉS, i Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, han presentat el vídeo que anima a la participació de totes les persones que estiguin disposades a canviar les coses i decidir sobre allò que les afecta. “Ens dirigim a tothom qui tingui ganes i il·lusió per fer política i recuperar el futur que ens han robat. Tothom pot ser candidat o pot votar a les Primàries que no són de MÉS, sinó que són les Primàries Per Mallorca, les Primàries Per Palma. Un procés en el qual les persones són les protagonistes”.

La presentació d’aquest vídeo s’ha dut a terme a La Rambla de Palma, al carrer, on els voluntaris i voluntàries de MÉS estan fent feina per informar i animar a tothom a ser partícip d’un fet històric com aquest. Recordar que MÉS escollirà el 100% de la llista electoral al Parlament, al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament de Palma amb el vot dels ciutadans i ciutadanes que vulguin votar.

El termini per a presentar candidatures a qualsevol de les tres llistes està obert fins aquest dimecres 29, i per a inscriure’s en el cens per a votar es pot fer fins dia 6 de novembre.

Taules informatives

Palma, Esporles, Marratxí, Alaró, Santa Maria, Búger, entre d’altres, són els municipis de Mallorca que estan instal·lant taules informatives per tal d’explicar el procés de primàries i facilitar als veïnats i veïnades d’arreu la inscripció en el cens.

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=WBpVRIuEgco&list=UU4MVuEE0XEnBtztFNyTUqsg&index=1

Facebook:

https://www.facebook.com/video.php?v=938242296203265&set=vb.{{183718528322316&type=2&theater}}