MÉS per Mallorca i Compromís es reuneixen per reforçar la seva col·laboració política


MÉS per Mallorca i Compromís s’han reunit aquest divendres a València per establir possibles objectius de col·laboració i trobar punts en comú que puguin augurar la conveniència d’encetar futures negociacions de cara a les eleccions europees de 2019. Miquel Gallardo ha explicat que “som dues formacions germanes que vetllam pels interessos de la ciutadania de la nostra terra i per això hem de valorar establir sinergies per ampliar consensos, també de cara a les europees”.

Tant MÉS per Mallorca com Compromís coincideixen en què l’auge de l’extrema dreta i els populismes s’han d’aturar a través de propostes polítiques progressistes i arrelades als territoris.

A la reunió han assistit per part de la formació ecosobiranista els membres de la Comissió Executiva de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo i Ruth Mateu, mentre que de Compromís hi eren els tres secretaris d’organització de la coalició, Amparo Piquer, Emili Mira i Natxo Serra. Tots els assistents han destacat la bona sintonia existent i la necessitat de continuar enfortint les relacions polítiques entre totes dues formacions.