MÉS per Mallorca i Compromís demanen la transferència de 20 milions d’euros per s’Arenal

Els partits presenten les esmenes de la formació mallorquina que registra Compromís als Pressuposts Generals de l’Estat, en aquest cas, per a la millora i rehabilitació de la Platja de Palma


El batle de Palma, Antoni Noguera, i el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, s’han reunit avui al Congrés de Madrid per a presentar les esmenes de la formació mallorquina que registra Compromís als Pressuposts Generals de l’Estat. Els partits demanen la transferència de 20 milions d’euros a l’Ajuntament de Palma i de Llucmajor per a la rehabilitació i millora de la Platja de Palma.
Noguera ha insistit que “s’Arenal és una zona declarada madura turísticament i, per tant, insistim amb el que ens pertoca”. El batle ha explicat que aquesta inversió es traduirà en "millores de l’espai urbà, il•luminació, corredors i zones verdes, a més d’espais socioculturals". "Prioritzam l’interés general i vetllam pel benestar dels residents dels nostres barris i pobles”, ha declarat Noguera. Així mateix, el batle ha conclòs: “M’agradaria saber què votaran el Partit Popular i Ciutadans davant d’aquesta esmena, una inversió de 20 milions que es revertirà en deixar una Palma més guapa, més cuidada i més estimada”.
Per la seva banda, Baldoví ha explicat que, una vegada més, “Compromís i MÉS per Mallorca ens unim per reivindicar que falta una veu valenciana i de les illes per a aconseguir un tracte i un fiançament just, aquesta vegada per a la millora dels nostres barris i pobles”. “Jo he estat alcalde de Sueca i sé el que costa aconseguir doblers per a la millora dels nostres municipis, i per aquest motiu aquesta reivindicació és tant important, sobretot al tractar-se d’una zona que es dragada fortament pel turisme”, ha afegit Baldoví.