MÉS per Mallorca explica el projecte de llei de ports als veïnats de la Colònia Sant Jordi

David Abril i Fina Tur alerten de les intencions privatitzadores del Govern, i insten els veïnats i usuaris dels ports a organitzar-se per defensar els seus interessos davant les institucions


MÉS per Mallorca ha explicat aquest dijous el projecte de llei de ports del Govern als veïnats i veïnades de la Colònia Sant Jordi. El diputat del Grup MÉS David Abril, acompanyat per la regidora del PSM-Entesa a Ses Salines, Fina Tur, va exposar als assistents a la xerrada les implicacions del projecte de llei de ports que impulsa l’Executiu del PP. Posteriorment s’ha produït un debat al voltant de la qüestió.

David Abril i Fina Tur alerten de les intencions privatitzadores del Govern, i de les conseqüències que pot tenir la llei, tant pel que fa al futur de la gestió dels ports, com d’ordre urbanístic, entre d’altres. També insten els veïnats, els pescadors, i els usuaris dels ports en general, a organitzar-se per defensar els seus interessos davant les institucions.

La xerrada-col·loqui d’aquest dijous s’emmarca en una campanya de MÉS per Mallorca per donar a conèixer les implicacions d’aquesta nova normativa a la ciutadania de les poblacions costaneres afectades.