MÉS per Mallorca exigeix la retirada del projecte de l’autopista Llucmajor - Campos

El conseller econacionalista, Joan Font, assegura que “l’objectiu del PP no és el de millorar la seguretat de la via, sinó el d’afavorir les grans superfícies de la zona”.

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha lamentat avui que l’equip de govern del PP i la presidenta Maria Salom cometin “l’enorme barbaritat de gastar 35 milions d’euros en un projecte pensat únicament per beneficiar les grans superfícies del Coll d’en Rabassa”. Font ha continuat dient que “qui pagarà les conseqüències d’aquest projecte serà el petit comerç de les poblacions afectades”.

Font ha assegurat que des de MÉS per Mallorca entenen i comparteixen la necessitat de millorar la seguretat de la via, però que la construcció d’una autopista de 50 metres d’amplària no és la millor solució. “El projecte presentat per Maria Salom no té cap viabilitat econòmica i mediambiental”, ha dit Font.

La coalició econacionalista assegura que aquest projecte no està inclòs dins el Conveni de Carreteres entre el Consell i el Govern Estatal i, per tant, serà l’administració insular qui haurà de córrer amb les despeses. “El PP té el Departament de Serveis Socials abandonat però ara es gasta 35 milions d’euros en un projecte faraònic”, ha manifestat Font.