MÉS per Mallorca exigeix al Consell que renovi l’asfalt de la carretera de Caubet

El portaveu ecosobiranista, Joan Font, ha anunciat avui que el seu grup ha presentat una moció, que serà debatuda al proper ple de dia 12 de juny, per tal d’instar al Departament de Carreteres de la institució insular la reparació del tram que va des de la carretera de Sóller fins a l’Hospital Joan March.

Joan Font i Magdalena Palou, portaveus de MÉS per Mallorca al Consell, i els regidors d’Esquerra Oberta de Bunyola (EOB) Andreu Bujosa, Agustina Vilaret i Mercè Bujosa, han presentat avui una moció per tal d’exigir al Departament de Carreteres de l’administració insular la reparació de la carretera que va des de la Ma-11 fins a l’Hospital Joan March.

Segons apunten els ecosobiranistes, el Consell és l’administració responsable de la conservació de les carreteres de Mallorca. Joan Font ha lamentat que “l’equip de govern del PP gasti una gran quantitat de milions d’euros públics en la construcció d’un inútil Segon Cinturó”, i, segons el portaveu, “té la previsió de continuar amb aquesta política de consum innecessari del territori per tal de beneficiar interessos particulars i fent una aposta ferma pel foment del transport privat en detriment del transport públic”.

Font ha manifestat que “una carretera que dóna accés a un hospital públic no es pot trobar en aquest lamentable estat. El Consell no pot quedar-se de mans creuades ja que aquesta via és utilitzada diàriament per usuaris, treballadors i veïns de Caubet”.

Per la seva part, el portaveu d’EOB, Andreu Bujosa, ha lamentat el “passotisme” del Consell i ha recordat que “és l’administració competent en matèria de carreteres a Mallorca i, per tant, qui ha de donar una solució als usuaris d’aquesta via”. Bujosa ha recordat que “son moltes les persones que cada dia utilitzen aquesta via i que pateixen les conseqüències del lamentable estat en que es troba la carretera”.

La moció registrada per la formació ecosobiranista serà debatuda al proper ple de dijous 12 de juny i té com a objectiu instar al Departament d’Urbanisme i Territori a renovar l’asfalt de la carretera que va des de la Ma-11 (Carretera de Sóller) fins a l’Hospital Joan March.

Documents adjunts