MÉS per Mallorca es reuneix amb els representants de la restauració de PIMEM i la Caeb

Antoni Noguera defensa la “necessitat de donar suport a les empreses de la restauració per evitar tancaments”

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, i el conseller de Promoció Econòmica del Consell i membre de l’Executiva de MÉS, Jaume Alzamora, s’han reunit aquest dimarts dematí a la seu de la formació amb els representants del sector de la restauració de les patronals PIMEM i CAEB. A més dels càrrecs de MÉS, hi eren Jordi Mora, José Pedro Montserrat i Miquel Planas.

Noguera ha valorat amb els representants de la patronal la necessitat de “donar suport a les empreses de la restauració per evitar tancaments i un deteriorament estructural del teixit productiu illenc”. Així doncs, el coordinador ecosobiranista ha posat en valor la voluntat de MÉS de “reforçar totes les mesures compensatòries possibles per a els efectes de la pandèmia i les darreres mesures restrictives”. Noguera també ha assenyalat que els empresaris s’han mostrat satisfets per les ajudes a la restauració aprovades recentment pel Consell de Mallorca. Així i tot, Noguera reclama més implicació de l’Estat i més recursos. Hem denunciat sempre que necessitam millor finançament i més recursos per fer front als reptes de país que se’ns plantegen”, ha dit noguera

MÉS per Mallorca ha recollit algunes de les reivindicacions del sector, que inclou, a més de les ajudes directes, la capacitat d’ocupar la via pública per servir en terrasses. A més, les patronals s’han mostrat d’acord amb la intenció de MÉS per Mallorca d’afavorir la diversificació econòmica, tot i que també han insistit amb la “preocupació” amb que encararen els propers mesos, especialment pel que fa a l’inici de la temporada turística que ve.