MÉS per Mallorca és present a la Diada de Catalunya

Representants de la formació participen dels actes institucionals i reivindicatius de l’11S en suport al dret a decidir i a les ànsies de llibertat del poble català


MÉS per Mallorca ha estat present als actes de la Diada de Catalunya que s’han celebrat a Barcelona al llarg del 10 i 11 de setembre.

Bel Busquets, coportaveu de MÉS per Mallorca, ha assegurat que "avui més que mai calia que fóssim a Barcelona, a donar suport al poble català en la seva ànsia democràtica de decidir lliurement el seu futur. La solidaritat és la poesia entre els pobles, i MÉS per Mallorca sempre estarem devora la gent que demani democràcia i llibertat".

La formació ecosobiranista ha assegurat que a Catalunya "s’està visquent el principal procés de ruptura amb el règim corrupte, centralitzador i oligopòlic imperant a l’Estat espanyol; per això, més enllà de si simptatitzam amb el sí o el no, tots els progressistes hem de saludar el referèndum de l’1 d’octubre".

La delegació en representació de la formació ecosobiranista ha estat formada per la coportaveu i diputada Bel Busquets, el president del Consell Miquel Ensenyat, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern Vicenç Vidal, els regidors de Palma Mercè Borràs i Llorenç Carrió, a més d’altres càrrecs insulars i municipals com Lluís Apesteguia, Miquel Gallardo, Kika Coll, Aina Sastre o Laura Perelló.

Entre els actes que han assistit, cal destacar l’acte institucional de la Generalitat, l’ofrena floral a Rafel Casanovas o la manifestació de l’11S. Així mateix han participat en trobades amb Esquerra Republicana.