MÉS per Mallorca es consolida com a primera força d’esquerres a nivell municipal

Les més de 160 regidores i regidors electes han assumit el codi ètic de la formació.

Les eleccions del passat 24 de maig han consolidat a MÉS per Mallorca com a primera força d’esquerres a nivell municipal. A hores d’ara i pendent de tancar alguns les negociacions a alguns municipis de l’illa, la formació compta ja amb 18 batlies per a la legislatura que comença demà, i més de 160 regidors i regidores.

En aquest sentit, el candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Consell, Miquel Ensenyat, ha manifestat la seva satisfacció per aquesta històrica fita aconseguida per part de MÉS per Mallorca. “Tenim davant nosaltres un important repte. La ciutadania ens ha donat el seu suport i no els podem fallar. Hem de governar pensant primer en les persones”, ha apuntat Ensenyat.

Pel que fa a l’important nombre de batlies, algunes d’elles a alguns dels municipis més importants de Mallorca i que situen a MÉS com a primera força d’esquerres a nivell municipal, la formació ha apuntat que han multiplicat per més de dos la seva presència a nivell local respecte a l’anterior legislatura.

Finalment, des de MÉS per Mallorca han subratllat que tots els regidors i regidores de la formació, més de 160 a tota l’illa, han assumit el codi ètic de la formació.