MÉS per Mallorca dona suport a la proposta del govern per tornar a acusar Matas pel cas Òpera

Busquets: "El Govern ha de donar exemple en la lluita contra la corrupció"

fotografia: UH
Si hi ha la més mínima possibilitat que l’advocacia de la comunitat torni a acusar l’expresident Jaume Matas pel cas Òpera, el govern s’ha de personar com acusació. Tal com ha defensat l’executiu balear cal replantejar l’arxivament recent d’aquest cas desprésque Fiscalia Anticorrupció hagi presentat un escrit pel qual demana 1 any i tres mesos de presó per a Matas.

Cal recordar que l’avantprojecte pel qual va ser contractat Calatrava ha deixat unes factures a l’Ibisec per valor d’1,2 milions d’euros. I que segons el fiscal Horrach, Matas era conscient de "la impossibilitat material i econòmica del projecte" sense cap estudi econòmic de viabilitat ni ubicació.

Bel Busquets ha assenyalat que des de MÉS per Mallorca sempre s’ha defensat dur a terme una política de "tolerància zero amb la corrupció i la formació ha fet feina per eradicar-la de la vida política”. Busquets ha recordat que MÉS per Mallorca "és l’únic partit polític personat" en el procediment judicial per a la construcció de l’ hospital Son Espases i és qui ha demanat la creació d’una comissió parlamentària per estudiar les més que dubtoses autopistes d’Eivissa. Així la portaveu de MÉS per Mallorca ha manifestat que "el Govern ha de donar exemple en la lluita contra la corrupció".