MÉS per Mallorca dóna suport a la mobilització europea de demà contra les polítiques de la Troika

Amb el lema “Pobles Units Contra la Troika. No Devem, No Paguem: Que es Foti la Troika!”, pretén reivindicar les alternatives a l’austericidi i a les retallades a l’estat del benestar que empobreixen el continent i agreugen les conseqüències de la crisi

JPEG - 45.5 kB

La coalició MÉS per Mallorca dóna suport a la mobilització social que tindrà lloc demà dissabte a tota Europa, sota el lema: “Pobles Units Contra la Troika. No Devem, No Paguem: Que es Foti la Troika!”.

Es tracta d’una mobilització ciutadana impulsada per moviments socials i ciutadans d’arreu del continent contra les polítiques d’austeritat i les retallades a l’estat del benestar i en drets i llibertats. Aquestes polítiques són imposades per la Troika, integrada per la Comissió Europea (CE), el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI), amb la col·laboració dels governs neoliberals dels països de la Unió Europea.

A Palma també hi haurà una concentració, que començarà a les 19.00 hores a la Plaça d’Espanya. La coalició MÉS per Mallorca i els partits integrants conviden a tota la ciutadania a participar-hi, per tal de plantar cara a l’austericidi i posar de manifest que hi ha alternatives a aquestes polítiques que estan empobrint el continent i estan agreujant les conseqüències socials de la crisi econòmica.