MÉS per Mallorca condemna l’acte feixista i les agressions ocorregudes davant el monument «Baleares»

MÉS per Mallorca creu que tots els partits polítics s’haurien de manifestar contra aquests episodis d’exaltació feixista, sobretot el PP, ja q membres d’aquesta formació eren presents a l’acte d’ahir.

MÉS afirma que són inadmissibles les agressions a ciutadans que es produïren ahir durant un acte davant el monòlit i rebutja taxativament les manifestacions d’exaltació feixista. Consideram que els valors i principis democràtics s’han de respectar sempre i per damunt de tot. Per tant, rebutjam contundentment les manifestacions que es varen fer ahir clarament a favor de la dictadura franquista durant l’acte convocat per Hazte oír davant el monòlit del «Baleares».

La presència de la bandera de la Falange Española, els crits d’exaltació i d’apologia de la violència i les agressions a dos ciutadans són totalment inacceptables en una societat democràtica.

MÉS per Mallorca creu que tots els partits polítics s’haurien de manifestar contra aquests episodis d’exaltació feixista, sobretot el PP, ja q membres d’aquesta formació eren presents a l’acte d’ahir. I recorda que l’Ajuntament de Palma ha iniciat el tràmits d’esbucament per restaurar la dignitat de la memòria històrica a la ciutat.

*Imatge del www.diariodemallorca.es Autor: B.RAMON