MÉS per Mallorca condemna l’atemptat contra Charlie Hebdo i se solidaritza amb les víctimes

Davant un atac tan brutal, cal defensar aferrissadament la democràcia i la llibertat d’expressió, amb tots els instruments de l’estat de dret. La resposta ha de ser contundent, però no ha de ser més odi i més xenofòbia


MÉS per Mallorca condemna de manera total i absoluta el brutal atemptat perpetrat avui contra el setmanari satíric francès Charlie Hebdo, en què han mort assassinades una dotzena de persones (entre periodistes i agents de la policia francesa), i se solidaritza amb les víctimes, amb les seves famílies i amb el setmanari atacat.

La formació considera que davant un atac tan brutal, cal defensar aferrissadament la democràcia, la llibertat d’expressió i els drets humans, amb tots els instruments de l’estat de dret. La resposta a aquest atemptat terrorista ha de ser contundent. Ara bé, des de MÉS per Mallorca també adverteixen que “la resposta a l’atac no ha de ser més odi i més xenofòbia, perquè és precisament l’odi i la xenofòbia allò que alimenta la mentalitat dels terroristes”, segons explica la coportaveu de la formació, Fina Santiago.