MÉS per Mallorca celebrarà tres assemblees per donar a conèixer els candidats a les primàries

Les trobades tindran lloc els dies 4, 6 i 11 de novembre als municipis de Palma, Inca i Manacor respectivament i les persones assistents podran parlar cara a cara amb cada un dels candidats i candidates.

MÉS per Mallorca ha presentat avui les tres assembles comarcals que tenen com a objectiu donar a conèixer les candidates i candidats a les primàries al Consell i Parlament. La primera de les trobades tindrà lloc el proper dimarts dia 4 de novembre, a les 19h, al Centre Flassaders de Palma. A més de la trobada de Palma, MÉS per Mallorca també celebrarà dues trobades més: dia 6 a Inca, i dia 11 a Manacor.

El format de les tres trobades serà en Speed dating i cada un dels assistents disposarà de 3 minuts per poder parlar amb cada un dels candidats i candidates a integrar les llistes electorals al Parlament i al Consell.

Amb aquest format, MÉS per Mallorca vol donar igualtat d’oportunitats a tots els candidats i candidates a l’hora de demanar el vot als assistents a les assembles. El format adoptat és una eina de proximitat i de màxima transparència a l’hora de conèixer totes les candidates i candidats a les diferents institucions.