MÉS per Mallorca celebra que el poble de Catalunya pugui exercir la normalitat democràtica

L’enorme participació i el desenvolupament de la jornada del 9-N amb total normalitat malgrat els intents del Govern espanyol d’impedir-la demostren la voluntat imparable dels catalans d’exercir el dret de decidir el seu futur polític


MÉS per Mallorca celebra que avui, 9 de novembre, el poble de Catalunya pugui exercir la normalitat democràtica en el procés participatiu perquè els ciutadans i ciutadanes puguin expressar lliurement la seva opinió sobre el futur polític del seu país. MÉS per Mallorca se solidaritza amb el poble català, i rebutja els intents del Govern espanyol, de l’aparell de l’Estat i de diferents formacions polítiques del nacionalisme espanyol d’impedir el desenvolupament normal d’aquesta jornada. Alguns membres de l’Executiva de MÉS per Mallorca s’han desplaçat a Catalunya per viure la jornada en primera persona.

L’enorme participació que apunten les dades oficials i el desenvolupament de la jornada del 9-N amb total normalitat, malgrat els intents d’impedir-la, demostren la voluntat imparable dels catalans i les catalanes d’exercir el dret de decidir el seu futur polític. MÉS per Mallorca considera que el dret de decidir dels pobles serà reconegut aviat, i treballarà perquè aquest dret es pugui exercir plenament, com un avanç democràtic cap a la construcció d’una Europa de pobles sobirans.