MÉS per Mallorca celebra la sentència que ratifica l’ordre d’enderrocament dels bungalous del càmping de la Colònia de Sant Pere

Neus Truyol: “estam treballant en tots els sentits per la protecció del territori, fent normatives més proteccionistes per una banda, i amb fermesa davant les irregularitats per una altra”

MÉS per Mallorca celebra la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu número 2 de Palma, que ha desestimat íntegrament el recurs de la propietat contra l’acord de 2012 del Consell de Mallorca en el qual s’ordenava la demolició dels 88 bungalous edificats il·legalment l’any 1999 al càmping de la Colònia de Sant Pere.

Els ecosobiranistes destaquen lla sentència i demanen “el restabliment de la legalitat urbanística, per tant, l’esbucament immediat de les edificacions i la restitució del territori”. Neus Truyol ha afirmat que “des de MÉS per Mallorca estam treballant en tots els sentits per la protecció del territori, fent normatives més proteccionistes per una banda, i amb fermesa davant les irregularitats per una altra, arribant als tribunals si fa falta per tal de garantir la protecció efectiva del medi ambient”.

Biel Frontera ha dictat que "aquesta victòria judicial se suma a altres procediments on ha participat MÉS per Mallorca com els casos de Ses Covetes i Son Bosc" i ha recordat que la passada legislatura “es va aconseguir derogar l’amnistia urbanística que s’havia implantat a Mallorca durant l’era Bauzá i que MÉS sempre s’ha oposarà a a lleis que permetin legalitzar projectes en sòl rústic”.

Els representants de MÉS per Mallorca afirmen que “és una victòria parcial, perquè encara queda obert el dret de recórrer la sentència davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB)”. Aquesta és una passa que, segons els ecosobiranistes farà UPA SA (propietària del càmping) i per això afirmen que “esperam que la resolució ratifiqui aquesta sentència”.

Els ecosobiranistes han conclòs afirmant que “seguirem lluitant per la protecció del territori i, com en aquest cas, per la protecció de les costes i els litorals”.